A Travellerspoint blog

Dag 1 - 15 juli - Start: Vlucht en on-site in LA

We zitten in ons eerste hotel ...

sunny 25 °C
View Olivier & Erik's 2007 US Trip on wuytserik's travel map.

Amai, was me dat een korte nacht.

Before
Na enkele uurtjes slapen voor mij - Olivier gelukkig meer - werd ik wakker gebeld door mijn moeder om 7.10 hr, die soms ook de rol van "wekker" opneemt. Rush, rush.

Na een ontbijt van Danerolles pistolets (snel in de oven), vertrokken we met een half uur vertraging op het plan naar Brussel. Geen camera's op de autoweg, en een deel van de achterstand was snel ingehaald. Onze auto staat nu in de kelderparking van Oracle te rusten. Een 'weet' voor diegenen na ons ... er is geen licht in de parking ... dus zet iemand voor het oog van de roldeur om wat daglicht te hebben.

Dan de shuttle van de Crown Plaza, die was er net op tijd en bracht ons om 09.00 hr naar de Airport.
Wat eerst een hele lange file leek aan de American Airlines terminal, ging heel snel vooruit, en de Ameco Travel mensen hadden alles doorgegeven, Aisle en Window seat, rij 13 A en B.
Na een snelle croissant in de tax-free zone en de security trokken we langs gate B4 (goed dichtbij) het vliegtuig in. 11.05 was take-off time, en we waren was zeer correct op tijd.

During travel
We hadden goede stoelen, de Bourne Identity was de film. De portable batterijen zijn snel op, en houden het maar 1,5 uur uit. Good eten, ook by the way.Airplane_food.jpg
In het kort, de vlucht is prima tot Chicago.
Daar landen en de immigration, alles gaat goed, vriendelijke mensen, terug security met schoenen uit, en alle electro stuff uitladen (da's een oefening).
Dan wachten voor de next check-in. En dan ... rij 17 A en B ... wat blijkt, op een Boeing 767 is dat middenin het vliegtuig een apart compartiment met vrijwel business seats type zetels. Voetrust die omhoog gaat, rug die helemaal plat gaat, 2 grote kussens en dekens (dezelfde van Business) per persoon. Man, hebben wij geslapen.

After arrival
De landing is perfect en bagage komt ook zoals het moet. Mijn valies is (weer) gewonnen.
Dan even wachten op de Hertz shuttle (naast 3 van Avis, National Budget en al de anderen ...) maar hij komt er door ...
Op de rental desk vragen we naar onze rode Mustang Cabrio. Kleine kickup, want wat rood was in de computer bleek zwart op plaats M40. Wisselen naar plaats 263, maar dat was bordeaux rood ... wisselen naar plaat s213, en daar stond hij zoals op de foto...
Mustang_Convertible.jpg
Man, dat trekt op zeg ...
En de koffer ... is te klein voor onze 2 valiezen. Er zal er dus steeds één liggen op de achterbank. Het was het proberen waard hé. Niet alles lukt zoals gepland.

Olivier had ondertussen het hoteladres in onze draagbare Garmin GPS getypt, en we hebben ons laten leiden, en ... het werkt.

Zojuist ingecheckt in de Best Western, auto in de parking, naar de kamer (420), goede luxe met 2 grote bedden. Alle electronica ligt nu rustig op te laden ... Ook de portable, terwijl ik hier typ ...

Nu vanavond misschien nog even iets doen in een beach omgeving (Hermosa?) - als Olivier niet te moe is - en dan sleep ....

Plannen voor morgen
First trip segment naar Lake Havasu via Calico.
Eerst stoppen in een mall voor onze eerste aanschaf die iedereen ons heeft aangeraden: een frigo box (yes, zoals in Knokke ...). Onze achterbank zal nu vol staan, waardoor we geen blonde liftsters meer zullen kunnen meenemen. Bummer ...

Greetings van de US travellers ...
Tot de volgende,
Olivier en Erik

Posted by wuytserik 13:30 Archived in USA Tagged family_travel

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint